Werkwijze

Als u denkt dat uw kind een beelddenker is, dan kunt u met mij contact opnemen en dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dit kan zowel als uw kind op de basisschool zit als op de middelbare school.
In het intakegesprek kijken we op welk vlak de problemen zich voordoen en waar uw zoon/dochter extra ondersteuning nodig heeft. Zijn er taal – en leesproblemen of juist rekenproblemen? Of is het tekstbegrip wat lager
Op grond van dit gesprek maken we afspraken over de begeleiding, waarbij ik
gebruik maak van de verschillende methodes (Ik leer anders of de Leren Leren Methode). Een uitgebreide beschrijving van de beide methodes vindt u elders op mijn website.
Het kan zijn dat één van beide methodes naadloos aansluit bij de behoeften van uw kind. In dat geval kan ik uw de kind de training integraal aanbieden. Soms blijkt achteraf dat de training nog niet voldoende is en kunnen er aanvullend nog extra sessies plaatsvinden. Het is ook mogelijk om een training op maat aan te bieden waarbij ik dan de visuele leerstrategieën van beide methoden inzet. Dit is afhankelijk van de behoeften van uw kind.
Het gaat er uiteindelijk om dat uw kind weer lekker in zijn vel komt te zitten op school en daardoor weer met plezier leert en graag naar school gaat.

Tarieven

Intakegesprek €35
Ik leer anders € 279
4 x een sessie van 1 uur à € 60,-
1 x werkboek à € 39,-

Leren Leren Methode €165
VO: 1 zaterdag van 09:00-16:30
PO: individuele sessies van 1 uur.

Elke individuele sessie (extra) €60